O nama

Agencija za kompjuterske usluge, marketing i trgovinu "Connect" je kreirala sajt Registracija.rs sa ciljem olakšavanja registracije nacionalnog .rs i ostalih internet domena preko interneta. Agencija Connect je 2012 godine postala ovlašćeni registar nacionalnog .rs domena u šta se možete uveriti na sajtu RNIDS-a.U februaru 2021 godine je došlo akvizicije od strane HostingMania d.o.o. servisa i usluga koje je Agencija Connect nudila tokom skoro 10 godina svojim korisnicima, sa ciljem da korisnicima ponudimo unapređene usluge vezane za registraciju domena, Web Hosting kao i VPS tj. Cloud usluge.

Pored registracije domena omogućili smo i odabir hosting paketa po povoljnim uslovima i konkurentnim karakteristikama i cenama paketa.

Sve usluge ovog sajta se mogu naručiti online i nakon naručivanja naš sistem će Vam poslati predračun. Nakon uplaćivanja iznosa sa predračuna u poslovnoj banci, usluga koju ste naručili će biti aktivirana odmah po prijemu uplate.

HostingMania d.o.o.
Preduzeće za informacione tehnologije

Potrebna Vam je pomoć?
Prvi put registrujete domen ili niste sigurni koji hosting paket Vam odgovara?
Stojimo Vam na raspolaganju, pozovite odmah.
+381 65 3675 891
Novosti
Kontaktirajte nas odmah

Treba Vam pomoć pri odabiru odgovarajućeg domena za Vaš biznis ili hosting paketa koji će zadovoljiti potrebe Vašeg sajta? Naše ljubazno i stručno osoblje Vam stoji na raspolaganju.

Email
prodaja@registracija.rs